Se organizează un tur gastronomic la Timișoara, într-un cartier plin de farmec

Un tur tematic inedit va fi organizat la Timișoara, în acest sfârșit de săptămână. Este vorba de un tur gastronomic care va avea loc în cartierul Fabric, o zonă plină de farmec.

Breasla Ghizilor a luat decizia de a da startul unor tururi gastronomice la Timișoara. Astfel, sâmbătă, începând cu ora 13.00, primul eveniment de acest gen are loc în cartierul Fabric.

Sâmbăta asta avem un tur tematic special, un tur gastronomic: Gusturi noi și bun-gust în Fabric. „Acest tur reunește câțiva dintre antreprenorii mai mici sau mai mari care cred în renașterea acestui cartier plin de farmec. Fiecare din ei face o treabă excelentă, iar turul nostru îi pune împreună într-un mod savuros, la propriu”, a transmis Breasla Ghizilor, organizatorii evenimentului.

leader board 728 x 90 px

Periplul gustativ va începe pe malul Begăi, la un local în care turiștii vor servi un brunch alcătuit din șnițel de gulie însoțit de salată de ridichi proaspete cu ceapă verde și ulei de dovleac, la care se adaugă samosa. Următoarea oprire va fi într-o brutărie, unde se vor putea gusta diferite tipuri de pâine, dar și prăjituri și fursecuri.

Apoi urmează „partea lichidă” a turului, în Piața Traian, unde vor fi degustate diferite sortimente de bere și vin. Ultima oprire va fi la un local care se inaugurează sâmbătă. Aceste este dimineața cafenea și seara bar de gin.

Costul turului este de 105 lei, iar mai multe informații despre înscrieri puteți găsi AICI!