Spargeri pe bandă rulantă în Mehadia! Două localuri și poșta din comună, călcate de hoți

În comuna Mehadia s-a dat alarma joi-dimineață! Angajații din două localuri, dar și cei ai poștei au găsit totul împrăștiat, iar ușile – forțate, semn că peste noapte clădirile au fost călcate de hoți.

Trei spargeri au fost comise într-o singură noapte în comuna Mehadia. Două dintre ele au au avut ca țintă niște baruri, în timp ce a treia a vizat oficiul poștal din localitate. Din cele două localuri ar fi dispărut suma de peste 3.000 de lei și mai multe sticle de băutură, în timp ce în poștă doar documentele au fost împrăștiate de hoți.

Se pare că ar fi vorba despre doi bărbați care au purtat glugă și mănuși pentru a nu fi identificați și care au acționat extrem de rapid după miezul nopții. Au fost însă surprinși de camerele de supraveghere, așa că oamenii legii sunt acum pe urmele lor.

1000x100 casa brutarului

Polițiștii cărășeni au confirmat că se fac cercetări în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Există suspiciunea că aceleași persoane ar fi acționat și în Domașnea, în urmă cu aproximativ două săptămâni, când un alt local a fost călcat de hoți.