Se-ntoarce Torma în PNL?!

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Dat afară prin votul unei majorități covârșitoare a Biroului Permanent Județean al PNL Caraș-Severin, primarul orașului Moldova Nouă ar putea redeveni liberal de drept!

Adrian Torma a dat de înțeles că nu va contesta decizia prin care a fost exclus din partid, însă cei care s-au opus unei decizii atât de radicale susțin că votul din BPJ va fi anulat. Și asta deoarece ar fi participat la vot persoane care nu au decât calitatea de membri PNL, nu și cea de membri BPJ. Iar în acest sens există și filmări! Astfel, spun unele voci, decizia de excludere va fi anulată. Ar fi singura variantă prin care Adrian Torma ar rămâne membru PNL. Contestarea deciziei la Biroul Permanent Național al PNL ar fi sortită eșecului, după cum explică președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, invocând prevederile Statutului.

1000x100 (4)

Cam același lucru l-a explicat pentru expressdebanat.ro și deputatul Valeria Schelean-Șomfelean. „Conform Statutului, nu avem nevoie de o aprobare a măsurilor dispuse sau luate la nivel județean din partea conducerii centrale. Nu există această necesitate de aprobare a măsurilor luate în BPJ de către conducerea centrală a partidului. Statutar, decizia este luată corect. Cel sancționat poate contesta măsura în cadrul formelor noastre de contestare, după care acele decizii pot face obiectul contestației în fața instanței de judecată”, a declarat parlamentarul PNL.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/