NEWS ALERT. E măcel în PNL Caraș-Severin! Se execută unii pe alții!

Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă, este doar prima victimă a răfuielilor interne din PNL Caraș-Severin! Al doilea mazilit nu mai e Felix Borcean, ci Doru Coșei!

Toți cei care au aruncat cuvinte critice la adresa președintelui Marcel Vela își fac bagajele. Unul câte unul sunt dați afară din partid. Torma e deja istorie, Felix Borcean are scrisă sentința de mult, urmează doar oficializarea „divorțului”, iar Doru Coșei dispare mai întâi din Consiliul Local Băile Herculane, chiar săptămâna asta, și ulterior din partid. Se așteaptă la decizii radicale și alții, cum ar fi Hadrian Popescu sau Andrei Apostol. Mihai Minea pleacă și el, în mod sigur, de mână cu primarul Caransebeșului. Numai că, până să fie puse în practică toate aceste execuții, rămân în ofsaid și alții. Aceia care au făcut și fac posibilă debarcarea celor amintiți. Nevestele, pilele sau amantele celor care au ridicat mâna pentru excluderea lui Torma, a lui Borcean și care vor acționa pentru îndepărtarea celorlalți zboară din primării și din instituțiile din subordine! E valabil deja la Moldova Nouă, la Reșița și Caransebeș. Cu alte cuvinte, e deranj mare. E ochi pentru ochi și dinte pentru dinte în PNL Caraș-Severin!

Doru Coșei a fost propus de primarul din Băile Herculane, liberal de-al său, pentru excluderea din Consiliul Local al orașului-stațiune. De fapt, pentru încetarea mandatului înainte de termen, ca urmare a absentării acestuia la trei ședințe consecutive. Coșei spune că e doar un joc murdar al primarului Cristian Miclău, joc de care Marcel Vela nu e deloc străin. „Nu este deloc întâmplător, nimic nu e întâmplător când e vorba despre PNL Caraș-Severin. Excluderea lui Torma nu a fost corectă și nu a fost conformă cu Statutul. Toată povestea cu Adrian Torma a apărut după ce acesta a sărit în apărarea colegului nostru Felix Borcean, care, de asemenea, este un liberal ce ne face cinste. Eu am motivare medicală pentru cele două ședințe la care am lipsit, iar la cea de-a treia am întârziat. Evident că iau în calcul varianta de a fi exclus și din partid, nu numai din Consiliul Local. Noi am pierdut la Herculane alegerile în fața PSD-ului, or aici PSD nu mai câștigase de foarte mult timp. Implicarea în campanie a fost foarte slabă, rezultatele în administrație nu sunt deloc bune și atunci a fost foarte greu să mobilizăm lumea. Dar aici nu aplicăm aceleași măsuri ca la Moldova Nouă! Nu e deloc normal ce se întâmplă în PNL Caraș-Severin!”, a declarat Coșei pentru expressdebanat.ro.