Petrecere, licitații și înscriere la Bursa Română de Mărfuri. Inițiate de primarul Borcean și puse pe masa consilierilor locali

Pregătirile sunt în toi pentru Serbările Verii, o acțiune al cărei promotor a fost, cu peste 20 de ani în urmă, Ioan Cojocariu, actualul director al Casei de Cultură și care se desfășura la ștrandul din municipiu. Anul acesta s-a preferat zona centrală pentru organizarea festivalului, în perioada 12-14 iulie. Ce alte subiecte vor dezbate consilierii locali la ședința de marți?

Proiectul de hotărâre privind organizarea manifestării va fi supus aprobării în ședința de Consiliu Local de marți, 25 iunie. Primarul Felix Borcean a convocat şedința ordinară de la ora 15.00, o întrunire în care vor fi dezbătute mai multe proiecte privind organizarea licitației publice cu strigare cu adjudecare la cel mai mare preț obținut în vederea vânzării unor terenuri.

Cu această ocazie, se va propune și afilierea municipiului Caransebeș în calitate de membru cu drepturi depline la Bursa Română de Mărfuri pentru o perioadă de un an.