Investiții de 160 de milioane de euro în Reșița?! „Tot ce s-a făcut sunt proiecte aduse de guvernarea PSD, nimic altceva!”

Liderii social-democrați din Caraș-Severin au început asaltul pentru Primăria Reșița, desființează managementul liberalului Nelu Popa și anunță că vor da în 2020 noul primar al municipiului!

Reintroducerea tramvaiului și refacerea carosabilului de la un capăt la altul al orașului, modernizarea centrului civic și a mai multor străzi din zona centrală, hainele noi pe care le îmbracă aproape toate unitățile de învățământ, mall-ul, aquaparcul și zona total schimbată de la fostul CET, promovările obținute de echipele de fotbal și handbal, festivalul CUSTOM și aleea de promenadă de pe malul Bârzavei n-au reușit să-i convingă și pe social-democrați că Reșița se schimbă semnificativ în mandatul lui Popa. „Suntem, astăzi, la 40 de proiecte europene scrise, care însumează circa 160 de milioane de euro, proiecte aflate în diferite faze!”, anunța Nelu Popa la ceasul aniversar al ADR Vest. Finalizate, e drept, sunt doar câteva în momentul de față. Tocmai pe asta mizează parlamentarii PSD Luminița Jivan și Ionuț Chisăliță. „Eu, personal, mă bat cu Nelu Popa, nu fac înțelegeri cu Nelu Popa. E o aberație cum că ar exista o înțelegere între el și Aurel Văduva. Eu încerc să sancționez derapajele actualului primar al Reșiței. De fiecare dată am adus în atenția opiniei publice unde a greșit primarul Popa, de exemplu, atunci când a crescut impozitele, când a eliminat contractele a 600 de cetățeni care aveau grădini. Ca să nu-mi amintesc că a dat afară oameni din Primărie doar pe faptul că au pedigree roșu. A făcut, într-adevăr, un lucru foarte bun: a pus o balustradă de plastic cu 80.000 de euro! Aștept să văd ce face cu celebrul festival. Nu se poate să ieși aproape săptămânal cu imagini și poze”, a atacat senatorul Chisăliță.

Șefa PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, a criticat și ea managementul primarului Popa. „Sunt destule derapaje politice și administrative. În momentul de față nu există proiecte viabile pentru reșițeni, nici măcar unul! Tot ce s-a făcut pâîn momentul de față în Reșița sunt proiecte aduse de către guvernarea PSD, nimic altceva! Și alea implementate sau lăsate de fostul primar în diferite stadii și implementate de către actuala echipă de la Primărie. Nu există proiecte pentru Reșița și reșițeni! Nu există niciun proiect care să fie implementat în toți anii ăștia de mandat de către Primăria liberală!”, a afirmat deputatul PSD.

Nelu Popa n-a comentat prea mult acuzațiile ce-i sunt aduse. De fapt, n-a făcut-o deloc. L-a invitat în schimb pe senatorul Chisăliță să muște din balustrada de „plastic”. Dar cu grijă, să nu-și rupă dinții!