Se modifică programul cu publicul la Primăria Timișoara

Primăria Timișoara anunță că a luat decizia de a modifica programul cu publicul începând de luni, 23 august. Asta în condițiile în care, susțin reprezentanții instituției, cetățenii au mai multe posibilități de a transmite online solicitări, de a primi răspunsuri și diferite documente.

Anunț important pentru cetățeni făcut de Primăria Timișoara. Reprezentanții instituției informează că începând de luni, 23 august, se modifică programul cu publicul.

Primăria Timișoara a pus la dispoziția cetățenilor mai multe oportunități prin care pot transmite online solicitări, pot primi răspunsuri, precum și diferite documente, fără a se mai deplasa la sediul instituției. În contextul digitalizării serviciilor publice și prezenței mai reduse la ghișee, programul de lucru cu publicul se modifică la Serviciul relaționare directă cu cetățenii (camera 12), începând de luni.”, a transmis Primăria Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Astfel, noul program cu publicul al primăriei va fi următorul: luni, miercuri, joi, vineri, între orele 08.30 și 16.30, iar marți, între orele 08.30 și 20.00.