Se mișcă… semnalizarea pe centura de sud a Timișoarei

semnalizare centura sud (2)

Cu șantierul înghețat, autoritățile au avut câteva intervenții la conexiunea drumului național cu centura de sud a Timișoarei, în zona Șag. S-a instalat semnalizare nouă.

După ce șantierul a fost închis, șoferii au fost nevoiți să facă un ocol, pentru că o bretea a centurii existente a fost închisă. DRDP Timișoara a instalat semnalizare nouă.

„În ultima perioadă, pe DN 59 Timișoara – Șag, în zona conexiunii cu varianta de ocolire Timișoara Sud, au avut loc mai multe lucrări pentru siguranța circulației: s-a refăcut semnalizarea rutieră, s-au înlocuit balizele, s-a montat parapet de beton pe zona mediană dintre cele două sensuri de circulație la intersecția cu drumul județean spre Peciu Nou, s-a fluidizat circulația pe sensul Șag – Timișoara. În aceste zile se lucrează la reparații în zona aceleiași intersecții cu drumul județean spre Peciu Nou. Semnalizarea intersecției s-a făcut cu acordul IPJ Timiș – Serviciul Rutier”, a transmis DRDP Timișoara.

În ceea ce privește continuarea lucrărilor la centura de sud a Timișoarei, ministrul Transporturilor spunea că licitația pentru desemnarea unui nou constructor va începe în martie. Stadiul ajunsese la 60% și, dacă viitorul antreprenor se mobilizează, varianta de ocolire poate fi gata în decembrie 2023.

semnalizare centura sud (1)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/