Orchestra managerilor culturali din țară se reunește la Timișoara. Concertul directorilor de filarmonici și opere va avea loc la Sala Capitol, în luna martie

filarmonica
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Managerii instituțiilor culturale muzicale din țară vor urca pe scena Filarmonicii Banatul din Timișoara în 10 martie ca să susțină un concert simfonic. Vor fi și soliști, și instrumentiști. Între ei se va afla și managerul Filarmonicii Banatul, tânărul percuționist Florian Ovidiu Andriș.

„Cel mai frumos lucru de pe planeta asta este să faci meseria pe care ai învățat-o, în cazul meu să cânt, să cânt la percuție, respectiv la timpan. În data de 10 martie va fi un concert simfonic la Filarmonica Banatul din Timișoara, unde îi vom vedea pe managerii instituțiilor publice din țară, în principal filarmonicile și operele din țară. Pe de-o parte avem colegi care vor cânta în orchestră, pe de altă parte vor fi colegi care vor fi soliști. Acest proiect a început anul trecut la Sibiu, unde domnul Cristian Lupeș, directorul Filarmonicii din Sibiu, a venit cu tot conceptul artistic. A doua zi, tot timpul după acest concert, avem o masă rotundă, iar eu am propus ca anul acesta să se țină la Timișoara concertul, fiind Capitală Europeană a Culturii.”, a mai declarat Ovidiu Andriș, directorul Filarmonicii Banatul din Timișoara.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Anul trecut, orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu, dirijată de Cristian Lupeș, a susținut un concert alături de 10 soliști instrumentiști, actuali sau foști conducători de instituții culturale din țară, în cadrul unui eveniment intitulat „Putem naviga și fără vânt”. Maestru de ceremonii a fost actorul Demeter Andras Istvan, iar pe scenă au performant artiști din Satu Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Bacău și Timișoara.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/