Se lucrează la viitoarea bază sportivă din Sânnicolau Mare. Ce cuprinde proiectul?

lucrari baza sportiva sannicolau mare

Sunt în curs lucrările la viitoarea bază sportivă pe care Compania Națională de Investiții o ridică în orașul Sânnicolau Mare din județul Timiș. Baza sportivă se va realiza în zona fostului teren Voința din localitate, respectiv a fostului ștrand Termal. 

Viitoarea bază sportivă va cuprinde un teren de fotbal, unul multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis și o clădire pentru vestiare. Vor fi amenajate, de asemenea, spații verzi, alei pietonale și o parcare.

„Sportul de masă a fost mereu o prioritate a administrație conduse de mine. Cred că sportul clădește deopotrivă caracterul și sănătatea sânmiclăușenilor. Avem Clubul Sportiv unde sute de copii desfășoară activități gratuite, am amenajat curțile școlilor pentru a încuraja mișcarea în aer liber, iar viitoarea bază sportivă vine să întregească infrastructura din orașul nostru.”, a transmis Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Pentru acest proiect, primăria a pus la dispoziția constructorului un teren în suprafață de 1,7 hectare.

O bază similară se va construi și la Buziaș, tot cu finanțare prin Compania Națională de Investiții. Este vorba despre două terenuri de sport, tribună cu 500 de locuri și iluminat nocturn. Baza sportivă va fi construită în zona actualului stadion de fotbal. Investiția se ridică la 8,15 milioane lei.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/