Se întrerupe apa în Timișoara!

aquatim 1

Lucrările la conducte ce vor fi efectuate pe Bulevardul Cetății vor avea ca urmări, întreruperea temporară a apei.

Joi, 8 septembrie, între orele 8-19, la intersecțiile Bulevardului Cetății cu Calea Bogdăneștilor și strada Bogdan Petriceicu Hașdeu se vor executa conectări de conducte. Lucrările fac parte din proiectul „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în municipiul Timișoara, Traseu 5, Calea Bogdăneştilor”.

Pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Cetății (porțiunea dintre strada Cloșca și Calea Bogdăneștilor), Calea Bogdăneștilor (porțiunea dintre Bulevardul Cetății și Calea Circumvalațiunii), Suceava, Franyó Zoltán, Sibiu, Făgăraș, Chișinău, Toplița, Sinaia, Piața Sfântul Nicolae, Sabin Drăgoi, Nera, Bogdan Petriceicu Hașdeu și Dunărea, în timp ce presiunea va fi redusă pe străzile Aprodul Movilă, Balta Verde, Horia și în zona Mircea cel Bătrân.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

​CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

banner 1000 x 100 hd