Se îngroaşă gluma în dosarul angajărilor pe şpagă în MAI!

Loredana Miulescu, de care Dorin Militaru, şeful Biroului Tehnic din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, fost comandant al Centrului Militar Judeţean Caraş-Severin, s-a folosit pentru a lua şpagă, a ales calea sincerităţii în faţa organelor de cercetare penală.

Femeia este arestată preventiv pentru trafic de influenţă şi, pentru a scăpa cât mai ieftin, şi-a recunoscut vina mărturisind tot ce a pus la cale împreună cu Dorin Militaru. Acesta din urmă a negat însă că ar fi primit vreun leu cu titlu de mită pentru a aranja angajarea vreunei persoane la ISU “Semenic” sau în cadrul IPJ Caraş-Severin. Surse apropiate anchetei, dar şi lui Militaru, susţin însă că, în ultimele zile, acesta nu s-ar fi simţit prea bine în arest, motiv pentru care şi-ar fi dat şi el drumul la vorbă, astfel că şi alte scaune au început să se clatine.

publicitate online in ziar Express de Banat

Dacă procurorii anticorupţie susţin că au probe indubitabile împotriva lui Militaru, şeful IPJ Caraş-Severin, Grigore Stolojescu, s-a declarat mulţumit de activitatea comisarului-şef care se află în arest de la data de 20 octombrie. “Nu este o speţă a noastră, este cercetarea celor de la DNA Timişoara. Este un angajat al IPJ Caraş-Severin, dar în condiţiile în care încă se fac cercetări, nu putem face noi mai multe precizări. Din februarie 2009, de când s-a mutat la noi, a lucrat la Serviciul Cabinet, iar de la sfârşitul lui 2010 e şef birou în cadrul Serviciului Logistic. Eu am fost mulţumit de activitatea pe care a desfăşurat-o la Serviciul Logistic, iar fapta pentru care este cercetat e în afara serviciului. Nu e o faptă legată de serviciu, pentru că el nu a avut nicio activitate de anchetă, de comandă, de resurse umane”, a precizat Stolojescu.

gif card de energie dacus 1000x100

Procurorii anticorupţie au date concrete legate de două situaţii în care Militaru ar fi pretins bani pentru a aranja angajarea unei persoane, mai întâi la ISU, iar apoi în MAI, dar din înterceptările convorbirilor telefonice reiese că nu ar fi singurele cazuri.

În cursul anului 2008, inculpatul Militaru Dorin, în calitate de comandant al Centrului Militar Judeţean Caraş Severin, a pretins şi primit de la un denunţător suma de 1.000 de euro pentru a-l sprijini să ocupe în mod nelegal un post de pompier în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş Severin. În plus, în cursul lunii martie 2009, inculpatul Militaru Dorin, de astă dată în calitate de şef al Biroului Tehnic din cadrul Serviciului Logistic al IPJ Caraş-Severin, s-a oferit să îl ajute pe denunţător să câştige concursul pentru ocuparea unui post de agent de poliţie în cadrul IPJ”,  comunicat  DNA.

Comments

  1. Dipali says:

    sunteti niste minunati, cu totii ! eu va dsoerc ca maica domnului sa va dea atata bucurie la strana asa incat aceasta sa suplineasca toate lipsurile din viata noastra marunta si banala ! nimic nu cred ca poate exprima mai cuprinzator frumusetea nemarginita a lui dumnezeu decat cantarea religioasa bizantina. profunda, sensibila, umana, tainica, chemandu-ne sa pasim cu sufletul si cu mintea in raiul ingerilor si al sfintilor ! noi inaltam rugaciunea, dumnezeu isi coboara dragostea nu-i asta cel mai frumos lucru? cu pace si multa bucurie sa savarsiti cantarea voastra, aproape de dumnezeu , departe de lume, unind, la nesfarsit, cerul cu pamantul si pamantul cu cerul !!!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/