Se închide traficul pe strada din fața Spitalului de Copii din Timișoara

Anunț important pentru șoferi. Primăria Timișoara informează că va închide traficul rutier pe strada din fața Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, în acest weekend, pentru că se fac lucrări la linia de tramvai.

O stradă importantă din centrul Timișoarei se închide traficului rutier, inclusiv circulației tramvaielor, în acest weekend. Este vorba de str. Dr. Iosif Nemoianu, mai precis pe tronsonul cuprins între str. Coriolan Brediceanu și B-dul Republicii nu se va putea circula sâmbătă și duminică.

Potrivit Primăriei Timișoara, pe acest tronson se realizează lucrări de așternere mastic bituminos la linia de tramvai.

leader board 728 x 90 px

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări”, au transmis reprezentanții instituției.

În aceste condiții, mijloacele de transport în comun de pe liniile de tramvai 1, 2 și 4 vor circula deviat, în 13 și 14 noiembrie, după cum urmează: liniile 1 (de la Gara de Nord) și 2 (de la Dâmbovița) vor circula pe traseul normal până în Piața Sfânta Maria, apoi pe traseul deviat, tur – retur: Piața Bălcescu – Banatim – Fabrica de Bere – Piața Traian – Piața Badea Cârțan – Gara de Est; tramvaiele de pe linia 4 vor avea traseu comun între Gara de Nord și Ciarda Roșie (tur – retur) cu tramvaiele de pe traseul liniei 8, prin Piața Bălcescu – Sala Olimpia; liniile 6a și 6b vor fi suspendate;

Între Gara de Est și Piața 700 (pe traseul Pădurea Verde – Prinţul Turcesc – Piaţa Traian) vor circula minibuze, pe următorul traseu: Gara de Est – strada Avram Imbroane – Meteo – strada Gheorghe Adam – V. Economu – Calea Dorobanților – strada Andrei Șaguna – Prințul Turcesc – strada Ion Mihalache – Piața Traian – bulevardul 3 August 1919 – bulevardul Revoluției din 1989 – strada Proclamația de la Timișoara – strada 9 Mai – Piața Libertății – strada Coriolan Brediceanu – strada Gheorghe Dima (va fi utilizată stația “Piata 700” de lângă Spitalul Militar) – strada Paris (va fi utilizată stația “Piaţa 700” – troleibuz) – stânga pe linia de tramvai pe strada Coriolan Brediceanu, iar după intersecția cu strada Gheorghe Dima pe același traseu, până la Gara de Est”, a informat Societatea de Transport Public Timișoara.