Se închide traficul în zona Punctelor Cardinale timp de trei zile!

1000x100

Lucrările de lărgire a străzilor și de reasfaltare sunt în toi în zona Punctelor Cardinale, dar și în fața hotelului Continental din Timișoara. Din acest motiv, de vineri până duminică inclusiv, se vor pune în aplicare restricții rutiere, pentru finalizarea lucrărilor.

Astfel, vineri, 30 august, circulația va fi închisă total în zona Punctelor Cardinale (Piața I. C. Brătianu), între orele 7 și 16. Piața se va închide din nou și duminică, 1 septembrie, în intervalul orar 7-20. Mai precis, se închide traficul pe Take Ionescu, între Piața I. C. Brătianu și Aurel Popovici, cu deviere la dreapta. Pe același bulevard, se va opri circulația între piață și strada Nicu Filipescu, cu deviere pe stânga. De asemenea, se închid străzile Oituz, Popa Șapcă și două benzi ale străzii Hector, cu păstrarea relației de pe dreapta pe bulevardul Take Ionescu.

Sâmbătă, 31 august, va fi închis traficul rutier pe strada Martin Luther, pe strada Proclamaţia de la Timişoara, pe tronsonul dintre străzile Francesco Grisellini şi Martin Luther, şi pe bulevardul Revoluţiei din 1989, pe tronsonul cuprins între str. Martin Luther şi bulevardul I.C. Brătianu (parcarea Continental). Restricția este valabilă între orele 7 și 16.