Poți ajunge cu autobuzul, gratis, la Electroruga de la Buzad!

De vineri, timp de trei zile, Buzadul va răsuna din nou în ritmuri de muzică electronică. Dacă ai dori să participi, dar te sperie distanța, nicio problemă! Organizatorii au pregătit transport gratuit!

Autobuzul pus la dispoziție de organizatori va circula gratuit în fiecare dintre cele trei zile de festival. Plecarea se va face din zona Punctelor Cardinale, cu autobuze de 50 de locuri. Accesul este gratuit pentru toți cei care au abonamente sau bilet de o zi. Cei care vor dori să doarmă în peisajul relaxant al dealurilor Lipovei au ocazia să stea în campingul amenajat la fața locului, în colaborare cu Hostel Costel.

Pe lângă muzica unor artiști de renume internațional, cei prezenți se vor putea bucura de atelier de graffiti, atelier de metode alternative de fotografiere, Animation Worksheep, platforma Festivalului Internaţional de Film de Animaţie „Anim’est”, atelier de djembe și instrumente creative, yoga, drumeții, To the stars astronomy și de multe altele. Un bilet de o zi costă 60 de lei, iar un abonament pentru cele trei zile, 119 lei. Cei sub 12 ani intră gratuit.

Pe scenă la Electroruga de la Buzad vor urca: Technimatic, Rockwell, Black Sun Empire, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike, Sofa Surfers, Ken Pith, Kosmic Blues, Moonlight Breakfast, Mungo’s Hi Fi, Orkid, Sam Binga, Wicked Dub Division și Alt Om, Bully, Iorga, Nipple`s Delight, Tzuc, UFe de la crew-ul Vinyl Rum Tapas and Wine (VRTW), Acetobă, VAG, Kojok, Soulheads, George Allen și Zoleevee, dar și crew-uri locale precum AnonimTM, Atelier22, Bass Request, Launmomentdat, Purge Crew și Souledou.