Ripensia călătorește două zile pentru 90 de minute de fotbal!

După două succese, în campionat și la Cupa României, Ripensia are de trecut un nou hop, de data aceasta, o deplasare la Dunărea Călărași. Pentru Pelici este o reîntâlnire cu foștii elevi cu care lucrat destul de recent. Tehnicianul mai caută, de asemenea, și transferuri!

Călărășenii au obținut doar un punct în primele patru etape, foarte puțin pentru o echipă ce vine din Liga I. De aceea, Pelici știe că va fi dificil, mai ales că va da de foști elevi de la Hermannstadt. „Ne așteaptă o deplasare lungă. Un meci foarte greu, împotriva unei echipe care cu siguranță nu este mulțumită cu ceea ce are acum în clasament. Vor viza toate punctele puse în joc, sunt o echipă care a făcut multe transferuri vara aceasta, o echipă care a retrgradat din Liga I, cu un an de experiență în primul eșalon. S-au întărit de la începutul pregătirii și chiar și în ultima săptămână au mai făcut două transferuri pe linia de fund, Bogdan Șandru și Radu Crișan. Radu a și marcat, mă bucur pentru el, pentru că am fost colegi la Hermannstadt. Mai sunt acolo doi jucători pe care i-am antrenat, Radu Boboc și Bogdan Rusu. Ne va aștepta un meci dificil. Important e cu ce atitudine mergem acolo, concentrarea și cu ce atitudine vom intra în teren, trebuie să încercăm să scoatem maximul. Un antrenor care nu are nevoie de nicio prezentare, important în România, un antrenor bun.”, a spus tehnicianul despre joc.

Va mai veni un portar la Ripensia?

Roș-galbenii intenționau să mai aducă întăriri. Pelici îl dorea pe jucătorul eligibil U20 Ionuț Gavrilă, de la UTA, care încă nu a devenit liber de contract. Transferuri se mai pot face timp de o săptămână, iar ripensiștii vor mai aduce ceva în funcție de buletinul medical. Claudiu Apro și George Păduraru sunt incerți pentru deplasare, iar portarul ar putea fi operat, ceea ce înseamnă că i se va căuta înlocuitor. „Așteptăm să vedem care e situația lui. Dacă are probleme, va trebui să ajungă la operație și va fi scos pe tușă o perioadă îndelungată, cu siguranță vom mai avea nevoie de un portar. Am să discut cu domnul Mihu și vom vedea ce va decide.”, a explicat Pelici.

Ripensia pleacă de azi spre Călărași și va dormi o noapte la Snagov, după care va continua drumul. Partida de la Călărași va începe sâmbătă, la ora 11 și nu va fi televizată.