Se iau din timp primele măsuri de protecție în turism. Check-in online la Cabana Claris

Minimizarea expunerii la riscuri și păstrarea distanței sociale sunt prioritare în această perioadă pentru operatorii de turism, grav afectați de criza actuală, iar hotelurile se pregătesc încet, încet pentru marea deschidere.

Cele aproape două luni de criză care a oprit forțat activitatea a mai bine de 80% dintre afaceri, turismul cere disperat strigăt de ajutor, dar în același timp învață să renască singur din propria cenușă. Pentru că publicitatea este mama promovării, agenții turistici nu s-au „odihnit” și au continuat să-și promoveze zilnic pensiunile, hotelurile și atracțiile turistice. Că totul s-a întâmplat online, prin webminarii, postări pe rețelele de socializare sau chiar și prin clasica metodă a simplei discuții telefonice, oamenii au fost la curent cu informațiile, transformările survenite, viitoarele oferte și noile proceduri.

Și Cabana Claris din stațiunea Crivaia, Văliug s-a aliniat cerințelor de pe piață, și pentru simplificarea procedurilor de cazare, a minimiza expunerea la riscuri și păstrarea distanței sociale, invită oaspeții să opteze de acum pentru procedura de check-in online. Tot ce trebuie să facă turistul este să descarce și să completeze formularul de check-in, apoi să-l trimită completat la adresa de email: mihaela@hotel-claris.ro sau prin Whatsapp la numerele de telefon: 0743 091217 sau 0752 915955.

Prin urmare totul este gândit simplu și cât mai în avantajul clientului. Astfel, în momentul în care oaspeții se prezintă la recepție pentru cazare nu trebuie decât să își spună numele și vor fi scutiți de alte formalități. Inclusiv cheia se va găsi în cameră, după cum informează administratorii cabanei.

După carantină vine și pauza mult meritată. Bonus – terapia cu ozon, în stațiunea Crivaia

Cabana Claris este locul perfect pentru evadarea din cotidian, fiind înconjurată de peisaje pitorești și aer pur ca în Alpi. Situată la 700 de metri altitudine, pe o pantă însorită a Văii Bârzavei, Cabana este o oază de liniște în mijlocul a sute de hectare de pădure, locul în care datorită stratului gros de ozon,terapia se face doar prin simpla respirație.

„Dacă lucrurile vor intra la normal, așa cum sperăm cu toții, pentru că această criză și-a pus cât se poate de serios amprenta asupra turismului, vom putea și noi să reluăm toate proiectele de vacanță, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Deja sunt binecunoscute și taberele pentru copii care au avut un succes major în ultimii ani și bineînțeles și team building-urile destinate companiilor. Este perfect adevărat că sănătatea o poziționăm acum pe primul loc și vom respecta procedurile ca la carte pentru ca nici un turist să nu fie expus, dar dacă va continua această perioadă de restricție, din păcate, cu greu ne vom mai ridica, cel puțin în acest domeniu”, a declarat pentru Express de Banat, Mihaela Stoica administratorul Cabanei Claris.

În momentul de față cifrele sunt îngrijorătoare în ceea ce privește turismul. Scăderile au fost de aproape 70% în luna martie a acestui an, comparativ cu martie anul trecut, fapt confirmat chiar de Institutul Național de Statistică.