Se face loc pentru viitorul internat al Liceului „Hercules” din Băile Herculane

demolare liceu hercules

Au început lucrările în urma cărora elevii de la Liceul „Hercules” vor avea parte de condiții mult îmbunătățite. Constructorul promite că intervențiile de anvergură din cadrul proiectului vor fi gata până la începerea anului școlar.

Contractul pentru „Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Liceul «Hercules»” din Băile Herculane a fost semnat în 20 iulie, având o valoare de 7,36 milioane de lei. Constructorul desemnat s-a și apucat de lucru, începând cu demolarea clădirii de pe amplasamentul viitorului internat cu 22 de camere duble, pentru elevii care vor învăța aici și care vor proveni din localitățile limitrofe.

Până la începerea anului școlar, în 13 septembrie, constructorul și-a propus să realizeze fundația viitoarelor clădiri, beneficiind acum de vacanța școlară, ca odată cu începerea anului școlar să perturbe cât mai puțin circulația și activitățile elevilor. Șantierul va fi delimitat prin panouri specifice activității desfășurate de spațiile destinate elevilor.

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE ȘI: Peste 7 milioane de lei pentru Liceul Hercules din Băile Herculane. Contractul de proiectare și execuție a fost semnat