Peste 7 milioane de lei pentru Liceul Hercules din Băile Herculane. Contractul de proiectare și execuție a fost semnat

liceul hercules

Noi pași în modernizarea Liceului Hercules din Băile Herculane. Administrația locală investește în extinderea clădirii existente pentru crearea unor laboratoare, dar și în ridicarea unui internat cu peste 20 de camere.

Primăria Băile Herculane a semnat ieri contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Liceului Hercules, contract în valoare de aproximativ 7,3 milioane de lei + TVA.

Acest proiect are în vedere extinderea clădirii existente cu un corp nou, care va cuprinde 4 laboratoare și două grupuri sanitare, plus o construcție nouă pentru cazarea elevilor, având funcție de internat, cu 22 de camere cu două locuri și baie proprie. Mai sunt prevăzute lucrări specifice de eficientizare energetică prin soluția impusă prin auditul energetic, se vor mai executa dotări și investiții pe partea de mobilier, instalații de iluminat, instalații electrice și instalații termice.

„În următoarele două luni de zile se va definitiva proiectul tehnic, va fi predat amplasamentul către constructor și se va emite ordinul de începere a lucrărilor.”, transmite primarul Cristian Miclău.

Valoarea întregului proiect se ridică la aproximativ 11,2 milioane lei.