Se fac angajări la Casa de Pensii Timiș. Instituția caută zeci de oameni pentru a recalcula pensiile

casa de pensii timis

Casa Județeană de Pensii Timiș anunță că este în căutare de 31 de persoane pe care vrea să le angajeze pentru o perioadă determinată, până la sfârșitul acestui an. Este vorba de 26 de consilieri și șase referenți, care vor avea sarcina de a ajuta la recalcularea pensiilor.

Se fac angajări în cadrul Casei Județene de Pensii Timiș. Reprezentanții instituției anunță că organizează în data de 6 septembrie, la ora 10.00, concurs de recrutare pentru ocuparea a 31 de posturi, pe o perioadă determinată, până la data de 31 decembrie a acestui an. Noii angajați vor avea sarcina de a evalua dosarele în vederea recalculării pensiilor din sistemul public de pensii.

În total, Casa Județeană de Pensii Timiș are nevoie de 26 de consilieri debutanți, cu studii superioare, din care 21 pentru sediul din Timișoara și cinci pentru Casa Locală de Pensii Lugoj, plus șase referenți debutanți, cu studii medii, din care cinci la Timișoara și unul la Lugoj. Activitatea se va desfășura în ture.

Potrivit reprezentanților instituției, dosarele se depun la sediul instituției, situat în Timișoara, pe str. Andrei Șaguna, nr. 5A, în data de 30 august, între orele 08.30 și 16.30. Selecția dosarelor se va realiza în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor. Proba scrisă se va desfășura în data de 6 septembrie, la ora 10.00, iar interviul se va susţine în cel mult patru zile lucrătoare de la proba scrisă.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia sunt afișate la sediul şi pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Timiş, www.pensiitimis.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon : 0256-308096.