Se dau amenzi în cea mai bogată comună din Timiș! Vezi dacă ești pasibil de sancțiuni

publicitate si promovare in ziar

Dumbrăvița este cea mai bogată și prosperă comună din Banat, dacă ținem cont de veniturile locuitorilor și de prețurile terenurilor. Chiar și așa, localitatea al cărei primar este Victor Malac mai are aspecte cu care trebuie să se pună la punct. Primăria a și anunțat locuitorii că, dacă nu vor respecta o regulă importantă, vor fi amendați!

Problema se referă la faptul că în Dumbrăvița nu toate casele au afișate într-un loc vizibil numărul sau cutia poștală. O hotărâre de consiliu local prevede acest lucru încă din 2016. „Primăria Comunei Dumbrăvița, prin compartimentul Poliției Locale, anunță că, în conformitate cu HCL nr. 27/2016 cu privire la gospodărirea comunală, trece la verificarea imobilelor care trebuie să aibă afișate, la loc vizibil, numărul imobilului și cutia poștală.”, se arată într-un anunț al primăriei dumbrăvițene.

Autoritățile nu vor da sancțiunea financiară din prima, ci, mai întâi, somații. „Cetățenii care primesc somație trebuie să intre în legalitate în termen de 10 zile. În caz contrar, amenzile contravenționale sunt cuprinse între 200 și 500 de lei pentru persoanele fizice și între 400 și 600 de lei pentru persoanele juridice, în ambele situații.”, se arată în același anunț.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01