Doi soți căutați pentru crimă au fost prinși în județul Timiș. Bărbatul era înarmat!

Cei doi soți de origine belgiană au fost prinși în comuna Peciu Nou. Polițiștii au acționat cu precauție după cazul Lepa, când un polițist a fost ucis, având informații că cei doi sunt violenți și ar putea fi înarmați.

Politiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al unei echipe din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Timișoara, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale, au pus în executare, pe raza localității Peciu Nou, două mandate europene de arestare emise de autoritățile belgiene cu privire la un bărbat de 64 de ani și o femeie de 43 de ani (soț și soție), ambii cetățeni belgieni, cercetați pentru comiterea infracțiunii de omor.

Polițiștii aveau date că cei doi sunt violenți și că folosesc arme, asupra bărbatului fiind găsit un pistol de calibru 22 mm.

Cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pentru derularea procedurii de predare către autoritățile belgiene.