„Gătești și dăruiești”, un eveniment caritabil prin care copiii cu handicap ai unei familii nevoiașe din Timișoara vor fi ajutați!

Cei sufletiști au fost înduioșați de cazul familiei Mihaelei, cu șapte copii, dintre care unii suferă de diferite dizabilități și care își duc cu greu traiul de pe o zi pe alta. În sprijinul acestora se va organiza evenimentul caritabil, „Gătești și dăruiești!”, cu premii în valoare de 1.000 de euro.

Evenimentul va avea loc la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”, în data de 7 februarie, începând cu ora 18.00. Cu fondurile strânse, se vor ajuta și alte cazuri dramatice.

Tema acestei ediții „delicioase” este burgerul. Preparatul va fi pregătit de zece concurenți, iar alte 40 de persoane vor avea posibilitatea să îl guste. Toți participanții vor achita o taxă în valoare de 100 de lei. Banii aceștia, precum și cei care provin din sponsorizări vor fi îndreptați către diferite cazuri sociale, precum și cazul familiei Mihaelei.

leader board 728 x 90 px

Cel mai mare premiu valoric este un weekend pentru două persoane la Petriș, oferit de primarul Irina Onescu, participantă la show-ul „Chefi la Cuțite”. De asemenea, în cadrul evenimentului, va avea loc și o degustare de vinuri de la Crama Dealu Dorului Buziaș, Timiș.

Informații la telefonul 0730. 306.131. Cine dorește să ofere o mână de ajutor tinerei mame Mihaela este rugat să sune la numărul 0760.834.667.