Primăvara începe cu… Salonul Industriei Ușoare!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face tranziția către mult așteptatul anotimp de primăvară cu o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare.

Salonul Industriei Ușoare, ediția de primăvară, își deschide porțile pentru public între 12 și 16 februarie. Locația este cea cu care publicul s-a obișnuit deja, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Un eveniment devenit deja tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, Salonul Industriei Ușoare va găzdui cu această ocazie peste 60 de comercianți care vor expune, spre vânzare, la prețuri promoționale, articole de îmbrăcăminte, tricotaje, încălțăminte, marochinărie, blănărie, pielărie, accesorii și lenjerie intimă.

Desigur, nu vor lipsi nici produsele cosmetice și naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur și argint, gablonzurile și alte fel de fel de articole de artizanat, decorațiuni handmade sau dulciuri.

Cei interesați pot profita de faptul că expoziția va fi deschisă inclusiv de Valentine’s Day și vor avea așadar ocazia să descopere și să achiziționeze cadoul ideal pentru persoana iubită. În exteriorul Centrului Regional de Afaceri vizitatorii vor fi întâmpinați cu produse specifice de sezon.

Intrarea este liberă pentru doritori. Aceștia vor putea vizita expoziția de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, respectiv duminică, între orele 10.00 și 18.00.