Se dă strigarea lupilor în poiana din Gărăna. În această vară, rock-ul va fi la înălțime!

explo 1000x200

Perioada de izolare, de frică și lipsită de evenimente începe să devină încet, încet o amintire. Festivalurile se reîntorc în forță, iar stare de bine va fi garantată atât pe scenă cât și în rândul publicului. Iubitorii muzicii rock au ce să bifeze în această vară.

Poiana Lupului din Gărâna, județul Caraș-Severin, locație cunoscută pentru festivalul de jazz, va fi gazda primei ediții a festivalului „Rock the Wolves, eveniment ce este programat să se desfășoare în perioada 13-15 august.

Luna Amară, Adrian Despot și Cezar Popescu (Vița de Vie Acu2tic), Coma sau Șuie Paparude sunt doar câteva dintre numele consacrate ale rock-ului, care vor urca pe scena festivalului și care promit un show de neuitat. În această aventură muzicală excepțională, line up-ul este completat și de trupele: Dirty Shirt, Implant Pentru Refuz, Țapinarii, Fără Zahăr și Suburbia.

Va fi show! Lasă grijile acasă și ne vedem la Rock The Wolves Festival!

Pe lângă concertele susținute pe scena principală, mai sunt programate și alte acțiuni culturale, ce se vor desfășura în curtea Pensiunii The Ranch: concerte cu trupe locale, expoziții de artă, prezentări din industria auto – moto. De asemenea, pentru pasionații de adrenalină vor fi pregătite o serie de activități sportive desfășurate în cadrul domeniului schiabil Wolfsberg Ski. Acolo îi așteaptă SuperPem, cea mai lunga tiroliană din partea de vest a țării, un parc de aventură pentru copii și mult îndrăgita activitate: slip’n’slide.

Rock the Wolves Festival 2021, sprijinit de primăria Brebu Nou, se va desfășura după următorul program:

Vineri : Mist , Suburbia 11 , Ska-nk , We singing colors , Coma
Sâmbătă : Tapinari , Fara zahar , Luna Amara , Adrian Despot & Cezar
(Vita de vie acoustic), Celelalte Cuvinte
Duminică : Cactus Jack (SRB) ,Implant pentru Refuz , Parizan , Dirty
Shirt , Suie Paparude

Biletele și abonamentele sunt disponibile online pe AmBilet.ro, iar în cazul unor situații neprevăzute care vor culmina cu anularea festivalului, banii pe bilete vor fi returnați integral prin intermediul platformei AmBilet.ro direct în contul clientului în conformitate cu politicile AmBilet.ro

Atenție: Se pun în vânzare un număr limitat de bilete, maxim 400!

Express de Banat este partener media al acestui eveniment.

 

 

banner 970 x 250