Se dă startul la modernizarea Pieței de vechituri de la Caransebeș. Proiectul există din 2018

Piața Gugulanilor se modernizează în lipsa unui manager și cu aprobarea șefei de birou Luminița Verdeș, care se pare că a ajuns din nou la cârma Serviciului Public, în urma plecării lui Ion Ursulescu, detașat pe funcție de la un SRL.

Investiția a fost propusă încă din 2018 de Luminița Verdeș, care a comandat un studiu de fezabilitate pe vremea când ocupa funcția de manager la piață, însă noul manager nu a fost de acord ca banii din fonduri proprii să se ducă către târgul de vechituri, astfel că proiectul a stagnat mai bine de un an și jumătate.

După plecare lui Ursulescu și cu acordul viceprimarului Marius Isac, proiectul de hotărâre a fost supus aprobării Consiliului Local, care a votat pentru această investiție în valoare de 886.000 lei.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Este un proiect care nouă ne dă posibilitatea să-i respectăm pe acei oameni care fac comerț ambulant în piața de vechituri. Se impunea această modernizare care constă în acoperirea spațiului pe un suport metalic și pavarea unei suprafețe de 1000 de m.p. Proiectul tehnic a fost realizat în 2018 în vară, nu cunosc motivele tărăgănării acestei investiții, dar mă bucur că acum a fost aprobat de Consiliul Local.”, ne-a declarat Luminița Verdeș.

Șefa Biroului ne-a mai spus că cea mai aglomerată zi de piață este joi, când în jur de 400 de oameni frecventează târgul de vechituri și, deși se percepe chirie pe masă și există un preț de intrare de 1 leu, sumele colectate de aici nu acoperă investiția care va fi realizată din bugetul extins al Pieței Gugulanilor.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/