Se dă startul la distracție pe Muntele Mic!

Prima ninsoare serioasă a căzut peste Muntele Mic, astfel că proprietarii de pensiuni invită turiștii la schi, chiar din acest weekend. De ieri a început amenajarea pârtiilor, pentru ca sâmbătă și duminică iubitorii acestui sport să se bucure de condiții bune.

Potrivit unuia dintre proprietarii de teleschiuri, Horațiu Buna, deși mai târziu în comparaţie cu anul trecut, din aceste zile se dă starul sezonului de schi la Muntele Mic.

„Iarna a sosit în toată splendoarea și puterea ei. Ieri după amiază erau -10 grade C, strat de zăpadă aproximativ 30 cm și așteptăm în următoarele zile noi căderi de zăpadă și temperaturi demne de Regatul Zăpezii. Ratrack-urile au intrat în pâine, și în acest weekend vom striga pârtieeeee!”, a menționat Horațiu Buna.

Și școala de schi „Noi te facem schior mare” abia a așteptat momentul deschiderii sezonului la Muntele Mic. Ciprian Gaica, președintele Asociației Muntele Mic Extrem, ne-a declarat că de anul acesta a obținut un spațiu în chirie pe munte, pentru ca iubitorii acestui sport să poată lua legătura mai ușor cu instructorii de schi.

 

Foto: Ghiță Buță.