Se dă drumul la căldură în școli și grădinițe

Primăria Reșița anunță că de astăzi preșcolarii și elevii au căldură în unitățile de învățământ. Lucrările de individualizare a surselor de încălzire după desprinderea de CET 2010 au fost finalizate în parte și a început furnizarea energiei termice.

Au de astăzi caloriferele calde Grădiniţa cu program prelungit Floarea Soarelui (Al. Breazova), Grădiniţa cu program normal Pinocchio (Al. Daliilor), Şcoala Gimnazială nr. 2, Şcoala Gimnazială nr. 9, Şcoală Gimnazială nr. 12, Colegiul Tehnic Reşiţa, Liceul Teoretic Traian Vuia, Colegiul Economic al Banatului Montan, se precizează în comunicatul remis presei de Primăria Reșița.

Autoritățile locale mai promit că până la sfârşitul acestei săptămâni vor fi finalizate lucrările de individualizare a surselor de încălzire şi la celelalte unităţi: Grădiniţa cu program prelungit Dumbrava minunată (Al. Bazna), Grădiniţa cu program prelungit Riki-Priki (Al. Roman), Grădiniţa cu program normal Degeţica (Str. Timişoarei), Grădiniţa cu program normal Prichindelul (Al. Hunedoarei), Grădiniţa cu program normal nr. 15 (Al. Vlădeasa şi Str. Peleaga), Şcoala Gimnazială nr. 7,  Colegiul Naţional Traian Lalescu, Liceul de Artă Sabin Păuţa.

Copiii au fost norocoși și nu au tremurat în clase la acest început de toamnă, vremea fiind blândă cu temperaturi care au menținut atmosfera plăcută în unitățile de învățământ. Cum frigul pare să întârzie, nici școlile unde încă nu au fost finalizate lucrările la noile centrale termice nu vor avea probleme mari, cel puțin până la sfârșitul acestei săptămâni.

Comments

  1. ionesco says:

    pai colegiu carasan si liceul Baptist – sunt la “celelalte’care nu sunt???

  2. copilas de la gradinita says:

    Multumim din inima PARTIDULUI SI PADURILOR INCONJURATOARE !Urmeaza procesele cu abonatii caznici nedespagubiti ILEGAL si DISCRIMINATORIU.Presa(ALINIATA) nu face nimic pt. a arata nedreptatea care se face, <netinandu-se seama de HCL precedente cu privire la compensatiile banesti de 3000 lei(si nu 250 la misto)pt.montarea centralelor in apartamentele ultimilor debransati la indicatia lui CONSERVA.Asa ca aduceti…OSANALE in continuare,aratand ca, ce este normal sa se faca,sunt realizari exceptionale ale unuia sau altuia!?