Primăria Ezeriș a fost modernizată cu jumătate de milion de lei!

Oficialii locali au inaugurat astăzi noul sediu al administrației publice. Clădirea este de veche de aproape un secol, dar abia acum a fost modernizată integral.

Valoarea lucrărilor se ridică la 550.000 de lei, iar investiția a demarat în luna aprilie a acestui an. Mobilierul a fost cumpărat recent, astfel că nu a fost nevoie de schimbarea acestuia, dar în zilele următoare în sediul administrației publice locale urmează să ajungă calculatoare noi. Fondurile au fost alocate exclusiv din bugetul comunei.

,,Este o clădire reabilitată în proporție de 90 la sută, totul este nou. Mobila e bună, urmează să achiziționăm calculatoare și câteva corpuri de mobilier. În ’98, atunci când eram viceprimar, am reabilitat clădirea veche. Cea în care și-a desfășurat Primăria activitatea e veche de 80-90 de ani”, a spus Ioan Rus, edilul-șef al comunei Ezeriș.

Alături de primar, la acțiune au fost prezenți oficiali județeni, consilieri, dar și alți edili-șefi, colegi de partid cu acesta. ,,Particip la această acțiune în calitate de primar, prieten și camarad al primarului din Ezeriș, în sensul în care de ani de zile suntem implicați în proiectele care vizează dezvoltarea comunităților noastre. Sunt unul dintre puținii care știu ce eforturi a depus primarul de la Ezeriș în toate proiectele pe care le-a făcut pentru dezvoltarea comunei sale, pentru a face din comuna sa o altfel de cetate față de cea pe care a preluat-o la începutul mandatului său”, a spus primarul municipiului Caransebeș Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.