Se cunosc șase din viitorii șapte parlamentari de Caraș-Severin!

pensiile speciale eliminate de parlamentari
untitled design set 970x90 px

Tensiune maximă în continuare în sediile PMP și AUR! Încă se numără voturi în secțiile din diaspora, iar al șaptelea mandat de parlamentar de Caraș-Severin, mandat de deputat, depinde în mare măsură de votul românilor de peste hotare!

La cum se prezintă rezultatele de la nivel național și cele din județ la această oră, PNL și PSD vor trimite câte trei parlamentari la București. Câte doi deputați și un senator.

Jaro Marșalic și Dumitru Rujan sunt liberalii din Camera Deputaților, iar Marcel Vela va fi pentru încă patru ani senator. Deputați din partea PSD vor fi Silviu Hurduzeu și Marius Damian, iar în Senat merge Ion Mocioalcă.

AUR, marea surpriză a acestor alegeri, e favorit să dea al șaptelea parlamentar de Caraș-Severin. Mandatul de deputat îi va reveni Letiției Aman. Pentru același mandat rămâne însă în cărți și Ionuț Popovici, candidatul PMP. Totul depinde de voturile din diaspora acum, care pot ajuta PMP să intre în Parlament. Momentan, partidul lui Popovici este sub pragul de 5 procente necesar accederii în Parlament.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/