Reacția lui Robu după scorul PNL Timiș la parlamentare: „Alin Nica, personaj dovedit total lipsit de caracter, care în doar o lună a făcut praf organizația. Trebuie să plece!”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Fostul primar al Timișoarei a lansat, luni dimineață, un atac dur la adresa lui Alin Nica și spune despre acesta că a dus PNL Timiș, la aproximativ o lună de la preluarea mandatului, la un scor cu 10 procente mai mic decât cel obținut la alegerile din 27 septembrie. Robu îi cere lui Nica să plece din fruntea filialei timișene a liberalilor. 

Nicolae Robu amintește faptul că PNL Timiș a obținut la locale 35,5% din voturile timișenilor, iar la generalele de duminică a luat doar 25% din voturi.

„În doar o lună și o săptămână, PNL Timiș condus de Alin Nica a scăzut cu 10,5% față de PNL Timiș condus de Nicolae Robu. (…) Scorul filialei este sub media PNL pe țară”, scrie Nicolae Robu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Alin Nica, la închiderea urnelor: „Sunt convins că PNL va fi câștigătorul acestor alegeri și în jurul PNL se va forma noua coaliție de guvernare”

Fostul primar al Timișoarei și șef al PNL Timiș, Robu îl numește pe Nica un „personaj dovedit total lipsit de caracter și de competență managerială, care în doar o lună a făcut praf organizația, creând tensiuni interne fără precedent, aducând în birourile județean și municipal oameni care n-au muncit niciodată pentru PNL, ci doar au profitat de PNL, oameni care în precampania și campania pentru locale, în înțelegere cu el, în timp ce eu îi făceam lui promovare, au postat pe paginile lor Facebook mesaje de genul «Votați Dominic Fritz și Alin Nica», și chiar «Votați USR+PLUS», trebuie să plece din fruntea filialei!”

1000x100 (4)

Nicolae Robu susține că filiala ar trebui să fie condusă de tineri „curați”, „nu cu averi fabuloase”. 

„În 2016, PNL în opoziție națională fiind, iar în plan local cu sensibil mai puțini primari și fără președinția Consiliului Județean, rezultatele au fost, chiar dacă nemulțumitoare, mai bune ca acum și, oricum, peste media PNL pe țară! Iar eu, mi-am dat demisia de onoare!”, a concluzionat Robu.

Numărătoarea voturilor din secțiile de votare organizate în Timiș indică faptul că pe județ, liberalii au obținut 24,8% din voturi, situându-se pe locul doi în clasament, după USR PLUS (29,2%). În Timișoara, PNL a fost votat de 21,9% dintre alegători.

CITEȘTE ȘI: TIMIȘ. USR PLUS, câștigătorul alegerilor generale. AUR a obținut peste 8% din voturi

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/