Alin Nica, la închiderea urnelor: „Sunt convins că PNL va fi câștigătorul acestor alegeri și în jurul PNL se va forma noua coaliție de guvernare”

picnic iulius1000x100

În primul mesaj transmis public după ora 21, președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a mulțumit alegătorilor care s-au prezentat la vot, în ciuda pandemiei, și i-a numit pe aceștia „eroii zilei de astăzi”

Alin Nica a așteptat rezultatele exit-poll-ului de la ora închiderii urnelor în sediul PNL Timiș, alături de mai mulți candidați liberali la Camera Deputaților și Senat.

„Românii au votat, chiar dacă într-un număr sub așteptările noastre, chiar dacă sub amenințarea pandemiei. Veți vedea că după numărarea voturilor, lucrurile se vor mai schimba, mai ales și cu voturile din diaspora și eu sunt convins că PNL va fi câștigătorul acestor alegeri și în jurul PNL se va forma noua coaliție de guvernare. Nu văd cu cine s-ar putea alia PSD ca să formeze noul Guvern, cele mai multe variante le are PNL, președintele Iohannis a și spus că nu va nominaliza niciodată un premier din partea PSD. Va fi o noapte lungă, vom număra fiecare vot”, a declarat Alin Nica.

leader board 728 x 90 px

Liderul liberalilor timișeni a transmis un mesaj și celor care duminică s-au prezentat la urne.

„În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ales să își exprime dreptul de vot pentru că, deși avem cea mai mică prezență de după Revoluție la niște alegeri parlamentare, acești oameni care au ales să vină și să voteze în ciudat tuturor opreliștilor sunt practic eroii zilei de astăzi. Acești oameni au arătat că pot trece peste restricțiile date de pandemie, pot trece peste frica generată de această pandemie, pot trece peste toate opreliștile și să vină la vot să își exercite acest drept fundamental. Ne așteaptă patru ani plini în care va trebui să confirmăm aceste așteptări ale oamenilor și sperăm să avem cât mai repede un Guvern în funcție care să se apuce de treabă, un Guvern în deplinătatea capacităților și să trecem la modernizarea României”, a spus Nica.

Prezența scăzută la urne a avantajat în principal PSD, mai spune liberalul, căci „întotdeauna pe o prezență scăzută, PSD își mobilizează electoratul, nu e nicio surpriză majoră”.