Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ!

În Caraș-Severin ninsoarea din ultimele 24 de ore le-a dat mari bătăi de cap autorităților județene. Asta, mai ales din cauza mobilizării uriașe care a trebuit făcută în rândul firmelor care asigură deszăpezirea drumurilor.

Noaptea trecută, firmele de deszăpezire au aruncat pe șoselele din județ peste 500 de tone de antiderapant. 62 de utilaje și 127 de oameni au lucrat la drumuri, astfel încât conducătorii auto să circule cât de cât bine. Oficialii Comandamentului de Iarnă din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat spun că la orele dimineții au fost probleme în zona localității Goruia, unde s-a circulat pe o singură bandă, dar și pe panta din comuna Ticvaniu Mare. La această oră însă, se circulă bine, după ce o lamă a firmei Camand s-a deplasat în zonă și a rezolvat problema. Se circulă pe două benzi inclusiv spre Muntele Semenic.

La nivelul județului Caraș-Severin, DADPP trebuie să asigure circulația în condiții bune pe cele peste 60 de drumuri județene și comunale din Caraș-Severin.

Potrivit Direcției Naționale de Drumuri și Autostrăzi, pe DN 67D Baia de Aramă – Băile Herculane circulaţia este îngreunată din cauza ninsorilor abundente din ultima perioadă. Zăpadă care acoperă șoseaua este de 4-5 cm, astfel că se circulă pe o singură bandă.

La Reșița, situația nu este una dintre cele mai fericite pentru șoferi. Deși utilajele firmelor de deszăpezire au intervenit, se circulă cu mare greutate pe arterele principale ale municipiului, ceea ce îi nemulțumește pe oameni.

Comments

  1. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

    statzi calmi,totul e sub control…AUTORITATILE IS PREGATITE… :)))))))))))))

  2. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

    dezastru uselist pe strazile din Resita…FELICITARI !!!

  3. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

    de la ora 9 00 azi de dimineatza n-a trecut printre aleile Resitei nici un utilaj de deszapezit…merge buseleul struna la guvernare…:))…sunt pregatitzi sa recupereze spagile electorale cu mariri de taxe si impozite,nu cu proiecte serioase pt oameni…pe noi da-ne dreq de simpatici…INCA MAI PUTEM SUPORTA…CAT?…mai cata…:)…AVERTISMENT:pregatiti-va ca venim…sa repet?…;)