Se circulă în condiţii de iarnă!

Codul Galben de ninsoare și-a intrat în drepturi în Caraș-Severin. Șoferii spun că se circulă cu mare greutate mai ales pe drumul spre Anina. Chiar dacă zăpada nu a ridicat probleme, apa a inundat în timpul nopții mai multe locuințe și gospodării.

UPDATE ORA 14.00
În urma fenomenelor hidrometeorologice din ultimele 24 de ore, au fost înregistrate inundaţii în 8 localităţi: Reșița, Berzovia, Fizeș, Bocșa, Forotic,  Cârnecea, Socol și Lăpușnicu Mare. Pe raza satului Zlatiţa a fost inundată fâşia de protecţie între bornele C13 – C28, pe o distanţă de aproximativ 2 km. La faţa locului se află 15 localnici care supraveghează evoluţia râului Nera în permanenţă. Despre această situaţie a fost informat Dispeceratul Sistemului de Gospodărire a Apelor Caraş-Severin. Prefectul de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a ținut să precizeze că toate autoritățile statului sunt în alertă, ca să monitorizeze atent situația.

UPDATE ORA 10.00
Șoselele din Caraș-Severin nu sunt blocate de zăpadă, însă mai multe drumuri au fost inundate din cauza precipitațiilor de ieri. Vestea bună e că apele sunt în retragere la această oră. Tot din cauza ploilor abundente, mai multe gospodării au fost inundate, dar intervenția rapidă a serviciilor voluntare pentru situații de urgență a salvat situația. Prefectul județului Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, spune că viața oamenilor nu este în pericol în acest moment.

În doar câteva ore, reprezentantul Guvernului în teritoriu va susține o conferință de presă, ca să expună modul în care autoritățile au gestionat problemele care au apărut în timpul nopții.

Revenim cu amănunte!  

banner 1000 x 100 hd