Alte milioane pentru modernizarea centrului Reşiţei!

A înghiţit milioane, dar arată ca după bombardament. Centrul Civic al municipiului de pe Bârzava e cârpit o dată la câteva luni din cauză că fosta administraţie şi-a bătut pur şi simplu joc de banul public.

Mai mult de cinci milioane de lei s-au cheltuit pentru modernizarea şi repararea centrului oraşului. În momentul de faţă, sute de dale sunt crăpate sau se mişcă în asemenea hal, încât e foarte posibil să-ţi rupi picioarele. Primăria, prin Direcţia de Întreţinere şi Reparare  a Patrimoniului Consiliului Local, a început din această dimineaţă lucrările de refacere a zonei centrale, mai exact lucrări ce vizează înlocuirea dalelor sparte şi fixarea celor care se mişcă.

„Aceste lucrări se impun tot mai frecvent datorită faptului că lucrările de modernizare realizate în Centrul Civic au fost tratate superficial, folosindu-se materiale care nu corespund din punct de vedere tehnic, precum şi proasta execuţie. Menţionăm că municipalitatea are în vedere întocmirea unor studii de fezabilitate şi identificarea surselor de finanţare  pentru modernizarea acestuia”, se arată într-un comunicat primit la redacţie.

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. un fraier says:

    E foarte simplu ,sint bani si trebuie cheltuiti cumva lucrarea va costa de 10 ori pretu normal cu firme cunoscute de ei ..Bravo lor ca le merge sa fure tot tot ca asa e mai frumos .furati ca aveti de unde furati ….ca alegeril au trecut