Se caută voluntari pentru Podul de Poveste. Fii și tu parte din echipa creativă care înfrumusețează pasarela din Parcul Uzinei!

podul de poveste

Echipa „Croșetăm povești și poduri” caută voluntari pentru Podul de Poveste din Parcul Uzinei. De la demararea demersului de înfrumusețare a pasarelei au fost organizate mai multe ateliere al căror scop a fost să coaguleze comunitatea. 

De la debutul proiectului, timișorenii au fost invitați, printre altele, la întâlniri despre călătorii și croșetat, la un atelier despre practica energetică Qigong și la un altul cu tema fotografia.

„Urmează să vopsim barele metalice și traversele podului pietonal din Parcul Uzinei. Apoi le vom îmbrăca în hăinuțe croșetate. Dacă doriți să vă implicați alături de echipa Croșetăm povești și poduri în crearea unei comunități creative așteptăm cu drag mesajul vostru.”, au anunțat organizatorii pe pagina de Facebook dedicată evenimentelor.

Etapa de vopsire a pasarelei este programată să aibă loc în prima săptămână a lunii septembrie.

Proiectul Podul de Poveste este finanţat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara, un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

CITEȘTE ȘI: Un pod pietonal din Timișoara, transformat în unul de poveste. Inițiativa unei echipe creative pentru coagularea comunității