Se asfaltează străzile din Poiana Mărului! Infrastructură mai bună pentru atragerea turiștilor

În Poiana Mărului începe asfaltarea străzilor, în baza unui proiect de peste 6 milioane de lei la care Primăria comunei Zăvoi lucrează de mult timp.

Potrivit primarului Doru Cîrdei, lungimea străzilor, unele neasfaltate dintotdeauna, însumează 6,4 km, iar în aceste zile se lucrează la decopertare, acolo unde este cazul și curățare pentru a începe lucrările de asfaltare.

Pentru că îmi doresc să repun pe harta stațiunilor din România și Poiana Mărului, avem de îndeplinit mai multe etape de reabilitare a infrastructurii pentru a îndeplini criteriile de avizare. Am obținut finanțarea pentru reabilitarea drumurilor, unele dintre ele niciodată asfaltate și ne apucăm de lucrări imediat.”, ne-a precizat primarul comunei Zăvoi, Doru Cîrdei.

Dacă de străzile din Poiana Mărului se ocupă administrația publică locală din Zăvoi, de drumul până în Poiană s-a ocupat Consiliul Județean Caraș-Severin, care a efectuat în această primăvară lucrări de reparații și reabilitare pe unele porțiuni de drum județean Zăvoi-Poiana Mărului.

Primarul comunei, Doru Cîrdei, a mai precizat că în aceste zile se lucrează la introducerea canalizării în satul aparținător – 23 August:

Lucrăm la canalizarea pe străzile din 23 August, după care vom trece la execuția branșamentelor în Zăvoi, zona Stadion și în Valea Bistrei.”, spune edilul comunei Zăvoi.