Se apropie sărbătoarea roadelor toamnei la Anina

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Sărbătoarea „Roadele Toamnei la Anina”, ediția I – 2014, va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, vineri 26 și sâmbătă 27 septembrie. Participă producători și comercianți din Caraș-Severin și județele limitrofe, anunță Primăria orașului Anina.

Toamna trece prin livadă/Rodul anului să vadă/Mărul roșu-auriu/Strugurele-ruginiu/Para galbenă, zemoasă/Piersica cu puf pudrată/Și gutuia aromată./Toamna strânge-n coș de toate:/Fructe bune și bucate/Și-apoi spune tuturor:/- Vin și anul viitor!” (poezie pentru copii)

Orașul cărășean Anina intră în rândul localităților din Banatul de Munte în care se organizează o sărbătoare a roadelor toamnei. Pe platoul din spatele sălii de sport din localitate vor fi amplasate de vineri dimineață tarabe cu bunătățile oferite de natură anul acesta celor peste 40 de producători care vor oferi spre vânzare fructe, legume, flori, vin și răchie, produse apicole, lapte, brânză și carne de vacă, de oaie și de capră dar și unelte gospodărești.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Deschiderea standurilor pentru cumpărători se va face vineri, la ora 10.00, după care la ora 12.00 va avea loc deschiderea oficială a sărbătorii, cu un cuvânt de bun venit adresat de primarul Gheorghe Românu. Până la ora 19.00, sărbătoarea roadelor toamnei îi va primi pe toți cei aflați în căutarea unor produse de calitate și a unor momente plăcut petrecute într-o atmosferă în care răsună muzica populară. Vor fi prezente Ansamblurile „Semenicul”, „Hora Carașului”, fanfara Casei de Cultură din Anina, interpretul Petrică Popovici și alții.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Anina, cu sprijinul Camerei Agricole Caraș-Severin.

STPT job 1000x200

Comments

  1. ADRIANA says:

    Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
    adriana.dragoi05@yahoo.com

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/