Se aprinde nocturna pe pârtia de la Văliug!

Omul de afaceri Nelu Popa continuă investiţiile pe pârtia de la Casa Baraj, cea mai modernă din zona Semenic. Începând din acest sfârşit de săptămână, la Văliug se va putea schia şi noaptea. În seara de vineri, între orele 18.30-22.30, accesul pe pârtie este gratuit.

Investiţia de la Casa Baraj a revigorat turismul pe timp de iarnă în zona Semenic şi, cum primele rezultate au fost excelente, mult peste aşlteptări, omul de afaceri Nelu Popa continuă să o dezvolte. “E mult peste ceea mă aşteptam eu în momentul în care am montat teleschiul. În acelaşi timp mă şi obligă, weekendul acesta vom inaugura sistemul de nocturnă, în fiecare vineri şi sâmbătă seară, până la sfârşitul sezonului, vom funcţiona şi cu nocturnă. O să aducem DJ, vrem să facem la baza pârtiei şi câte o petrecere, cu vin fiert, ţuică fiartă, yegermaster, să aducem publicul pe care îl aveam vara pe ponton, să dansăm în clăpari”, a declarat omul de afaceri.

Gondolă pe Semenic
Proiectele sale pentru zona Văliug-Gărâna-Semenic sunt însă şi mai mari. Popa îşi imaginează aici o importantă staţiune montană care să fie luată cu asalt de turişti, atât vara, cât şi iarna. “Voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă ca, în cel mai scurt timp, să montăm şi gondola Văliug-Semenic. Triunghiul Crivaia-Gărâna-Semenic este ideal pentru schi şi se poate face o staţiune superbă aici”, a mai spus Popa.