Se anunță un război în tranșee la ultima reprezentație pe Electrica!

Ripensia Timișoara va juca ultimul meci din 2019 în fața propriilor suporteri cu FC Argeș. În tur, bănățenii au obținut o victorie entuziasmantă la Pitești, după un joc bun, peste media campionatului celui de-al doilea eșalon. Altfel, de data aceasta probabil va fi altceva, deoarece terenul de pe Electrica e într-o stare proastă.

Înainte de meci, a dat declarații secundul Iulian Muntean, suspendat la acest meci. ”Meciul de mâine pentru noi va fi un meci greu. Ne-am dorit foarte mult trei puncte etapa trecută cu Viitorul (n.r. – Viitorul Pandurii). Sperăm să aducem mâine cele trei puncte. Argeşul vine dornică de revanşă. Cred că atunci când i-am bătut le-am cam dat planurile peste cap. Şi ei au un parcurs foarte bun, opt meciuri fără înfrângere. Există asemănări în parcursul echipelor noastre. Poziţia din clasament diferă din cauza parcursului din primele etape. Adversarul este la cinci puncte în spatele Rapidului şi la patru puncte în faţa noastră. În Liga 2 s-au echilibrat valorile, oricine poate să bată pe oricine”, a precizat Muntean.

Ripensiștii nu vor putea conta, din motive medicale, pe Monea, Adi Popa și Tudorache. Terenul va fi și el ”indisponibil”. ”Nu ştiu dacă ei vor putea fi periculoși pe acest teren. În momentul de faţă, a şi plouat. Nu ştiu dacă terenul va mai fi tăvălugit. Au început să apară porţiuni fără iarbă”, a spus Muntean. Claudiu Apro a punctat și el că terenul va influența jocul. ”Este un meci foarte dificil. FC Argeş este o echipă care emite pretenţii la promovare, cel puţin aşa a fost la începutul campionatului. Este o echipă bună, experimentată, pentru că nici terenul nu va arăta bine şi nici vremea nu va fi foarte bună”, a spus Apro.

Meciul de sâmbătă începe la ora 11 și nu e televizat.