Se anunță o vară de evenimente la Fermă! Orăvițenii, invitați la distracție!

concert la ferma
po 1000x100px (3)

Primăria Oravița a încheiat recent un protocol de colaborare cu o firmă privată care se angajează să organizeze evenimente artistice la Fermă. Primul spectacol va avea loc la finalul acestei luni. Biletele s-au pus deja în vânzare.

Potrivit protocolului de colaborare aprobat zilele trecute de consilierii locali, firma SC Levio Comimpex SRL își ia angajamentul de a organiza manifestări artistice în Oravița, în incinta unuia dintre imobilele situate pe DN 57, zonă cunoscută de localnici sub numele de „la Fermă”.

Firma în cauză se angajează să plătească 5.000 de lei administrației locale pentru fiecare eveniment organizat în perioada iunie – septembrie 2022, cât este în vigoare protocolul de colaborare cu Casa de Cultură „George Motoia Craiu”. Evenimentele nu implică deloc costuri din partea Primăriei, firma fiind obligată să asigure pază, asistență medicală și să remedieze eventualele distrugeri.

1000x200 dacus 02

Primul spectacol va avea loc în 30 iunie, de la ora 19.00. Artistul care va concerta este Bogdan de la Ploiești, iar costul biletelor pleacă de la 100 de lei/persoană. Detalii puteți afla pe pagina organizatorului de evenimente.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px