Uneltele jos, este momentul recompensei! Meseriașii sunt sărbătoriți la Casa Alex!

ziua meseriasului oravita
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Se anunță două zile de sărbătoare pentru meșteri, meseriași și amatori. Casa Alex din Oravița și din Caransebeș organizează cea de-a doua ediție a Zilei Meseriașului.

Din pasiune pentru ceea ce fac și recunoștință față de cei care dau viață lucrărilor, cu pricepere și devotament, Casa Alex sărbătorește din nou. De această dată, în prim plan sunt ei, meșterii fără de care proiectele noastre nu ar prinde culoare.

Trusa de scule este înlocuită cu voia bună și cu premii pe măsură, dar și cu oferte de nerefuzat. De asemenea, sunt pregătite  numeroase demonstrații și cadouri, iar pentru adevărații împătimiți care pierd noțiunea timpului printre expoziții și oferte, Casa Alex îi premiază cu un prânz pe cei care vor face cumpărături de minim 100 de lei.

ziua meseriasului caransebes

Atât clienții, cât și cei care lucrează în construcțiilor și amenajărilor sunt așteptați în parcarea supermarketurilor din Oravița și Caransebeș, unde pot afla ultimele noutăți din acest segment de activitate, pot discuta cu reprezentanții de vânzări și pot testa produsele preferate.

1000x100 (3)

Așa cum și-a obișnuit clienții, Casa Alex pune valoare pe fidelitate, pasiunea pentru muncă și mai ales pe elementul atât de caracteristic companiei, profesionalismul.

Ziua Meseriașului, va avea loc, la Casa Alex din Oravița, în 24 iunie, iar în data de 29 iunie va fi organizată la Casa Alex din Caransebeș, în același interval orar. Informații suplimentare se pot obține pe siteul: www.casaalex.ro sau de pe pagina de Facebook https://web.facebook.com/casaalex2018.

 

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/