Echipa Galescu – Dunca s-a reunit oficial la Consiliul Județean!

galescu dunca

Echipa Cornel Galescu – Romeo Dunca a bifat un nou succes, odată cu afișarea rezultatului concursului de șef Serviciu Salvamont-Salvaspeo. De data aceasta a fost cu noroc și Coco Galescu a reușit să obțină notă de trecere atât la proba scrisă, cât și la cea practică.

Au cucerit împreună Polul Sud, iar acum continuă „expediția” în Caraș-Severin. Romeo Dunca, în vârful Consiliului Județean, iar Cornel Galescu, pe cel mai înalt post al Serviciului Salvamont Salvaspeo. Cel din urmă a obținut 74 de puncte la proba scrisă din 15 iunie, cu 10 mai multe decât în luna ianuarie, atunci când a susținut pentru prima dată examenul și l-a picat. A doua oară a fost, de altfel, singurul candidat.

CITEȘTE ȘI: Impus șef al salvatorilor montani, Coco Galescu a căzut examenul! Salvamontul, fără acreditare!

Proba practică și totodată interviul au avut loc ieri, Coco Galescu simțindu-se ca peștele în apă și bifând un rezultat de invidiat: 100 de puncte, adică maximul posibil, la proba practică și 95 de puncte la interviu.

Comisia de concurs a fost alcătuită din:

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px
  • vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Isac, în calitate de președinte al comisiei;
  • administratorul public al județului, Andrei Ungur;
  • șeful Serviciului de Achiziții Publice, Flavius Fiștea.

Deși există mai multe voci care spun că Coco Galescu nu îndeplinește toate criteriile cerute de lege, iar altele contestă corectitudinea probei practice de ieri, cert este că rezultatul concursului îl readuce pe alpinist mai aproape de Romeo Dunca, de această dată din postura oficială de șef al Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo, el asigurând până acum interimatul.

Serviciul funcționează încă pe cont propriu, fără acreditare, iar în eventualitatea unui litigiu pentru îndeplinirea defectuoasă a obligațiilor în cazul unei intervenții, toată responsabilitatea cade pe umerii Consiliului Județean Caraș-Severin. Deși vechea structură a fost desființată în urmă cu un an, forul județean nu a depus până acum dosarul în vederea acreditării.

Rămâi pe Express de Banat pentru a afla ce spune președintele Salvamont România, Sabin Cornoiu, despre Cornel Galescu, dar și despre noul Serviciu Public Județean Salvamont-Salvaspeo Caraș-Severin!

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/