Se amână concursul pentru postul de manager, la Spitalul Caransebeș!

Concursul pentru postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș amânat! Pandemia obligă Consiliul de Administrație al Spitalului să ia decizia de a prelungi cu 15 zile, data la care se va desfășura concursul pentru manager.

Potrivit city managerului Primăriei Caransebeș, Florin Bogdea creșterea numărului de infectări din ultimele două săptămâni, care coincide cu întoarcerea elevilor la școală, îi face precauți pe membrii Consiliului de Administrație al Spitalului:

Am luat această decizie de amânare până în aprilie, pentru că dacă în urmă cu două săptămâni eram sub 1, ca incidență la 1000 de locuitori, acum numărul infectărilor a crescut la aproape 2 la 1000 de locuitori (1,88 în 3 martie). În aceste condiții nu vrem să riscăm sănătatea participanților la concurs dar și a membrilor comisiei de examinare”, ne-a declarat Florin Bogdea.

leader board 728 x 90 px

City managerul a menționat că aceeași decizie a fost luată, la propunerea primarului Felix Borcean și pentru concursurile pentru mai multe posturi vacante din cadrul primăriei Caransebeș. În prezent unitatea medicală este condusă de către Daniela Drăgoi, fost director economic, interimar, până când unitatea sanitară va avea, prin concurs un manager. Concursul a fost anunțat a se desfășura în 5 aprilie, doritorii putându-se înscrie până la data de 22 martie.