Daniel Boambeș aduce lucrări de peste 21 de milioane de lei în comuna Constantin Daicoviciu

În comuna Constantin Daicoviciu este în plină desfășurare introducerea rețelei de canalizare, atât în comună, cât și în satele aparținătoare, unde în paralel se execută lucrarea de introducere a rețelei de apă potabilă.

Potrivit primarului Daniel Boambeș, rețeaua de canalizare are o lungime de peste 20 de km, iar proiectul este finanțat prin PNDL 2:

Realizarea rețelei de canalizare pentru locuitorii din satele Căvăran, Maciova, Mâtnicul Mare și Peștere este de amploare, rețeaua fiind destul de lungă de 22,4 km. Eu am încredere că lucrările se vor finaliza cu bine și oamenii vor fi mulțumiți, mai ales că la final după ce se vor monta și căminele și locuitorii vor fi racordați la rețea putem spune că toate cele 6 localități ale comunei vor beneficia de utilități, mă refer la rețea de apă, canalizare și stație de epurare.”, ne-a menționat primarul comunei Constantin Daicoviciu.

leader board 728 x 90 px

Edilul a mai precizat că executantul lucrării trebuie să monteze căminele de vizitare şi să facă racordurile la fiecare gospodărie.

Eu am observat că după ce am finalizat lucrările de alimentare cu apă și canalizare în cele două sate, Prisaca și Zăgujeni, acum câțiva ani, toate gospodăriile s-au racordat la canalizare ori s-au branșat la apă, au început lucrările de modernizare a băilor, în interior, a bucătăriilor, lumea a început să se modernizeze.”, ne-a mai spus Daniel Boambeș, primarul comunei Constantin Daicoviciu.

Precizăm că doar realizarea sistemului de alimentare cu apă în localitățile Căvăran, Peștere, Maciova și Mîtnicu Mare din comuna Constantin Daicoviciu însumează 5.497.469, prin PNDL II, iar proiectul de realizare sistem de canalizare și stație de epurare menajere în localitățile Căvăran, Peștere, Maciova și Mîtnicu Mare are o valoare de 15.693.376 pe PNDL II.