Marcel Vela, după eliberarea din funcția de prefect a lui Traian Berbeceanu: „Nu doresc să argumentez de ce este o mare pierdere pentru București, mă rezum prin a-i mulțumi”

Traian Berbeceanu nu mai este de miercuri prefect al Bucureștiului, în ședința de Guvern fiind aprobată eliberarea sa din funcție. Marcel Vela a ținut să îi mulțumească pentru susținerea pe care i-a arătat-o în perioada în care senatorul de Caraș-Severin a fost ministru de Interne, considerând totodată că eliberarea lui Berbeceanu din funcția de prefect al capitalei reprezintă o mare pierdere.

Prefectura București este condusă de unul dintre subprefecți, după ce, în ședința de Guvern de miercuri, s-a aprobat eliberarea din funcție a lui Traian Berbeceanu. Acesta a preluat funcția de prefect în luna octombrie 2020, atunci când îndeplinea statutul de șef de cabinet al ministrului de Interne de atunci, Marcel Vela. Senatorul de Caraș-Severin consideră că eliberarea lui Traian Berbeceanu din funcția de prefect al capitalei reprezintă o pierdere.

„Nu doresc să argumentez de ce este o mare pierdere pentru București, mă rezum acum prin a-i mulțumi pentru că a fost alături de mine în cele mai grele și complicate vremuri pe care le-a parcurs Ministerul Afacerilor Interne în ultimii ani. Fie ca director de cabinet ori ca prefect, Traian, superpolițistul din Hunedoara, a fost un bun manager, iar pentru mine va rămâne un prieten și camarad adevărat!

leader board 728 x 90 px

Cineva spunea că a merge cu prieteni prin întuneric este mult mai bine decât a merge singur prin lumină. Timpul și provocările prin care trecem demonstrează că aceste vorbe sunt total adevărate.

Mult succes în continuare, Traian!”, i-a transmis senatorul PNL, Marcel Vela.