Jurământ de învestire în sistem online la Prefectura Caraș-Severin

Cristian Gâfu și Andrei Plujar au depus astăzi jurământul după numirile anunțate ieri în ședința de guvern. Dacă în cazul lui Cristian Gâfu este vorba de fapt despre o prelungire a mandatului, Andrei Plujar preia funcția de subprefect de la Anton Paulescu.

În urma schimbărilor anunțate ieri de Guvernul României, la Prefectura cărășeană a avut loc astăzi ceremonia de învestire în sistem online. Cristian Gâfu, fostul și viitorul prefect, mulțumește Executivului pentru încrederea acordată, fostului subprefect Anton Paulescu – pentru colaborare și speră într-un parteneriat de succes cu noul său coleg, Andrei Plujar.

„Vreau să mulţumesc Guvernului pentru încrederea acordată prin re-numirea mea în funcţia de prefect al judeţului, consider că este o recunoaştere a muncii depuse în timpul primului meu mandat de prefect şi bineînţeles că această numire mă obligă să muncesc mai mult şi mai bine pentru a răsplăti această încredere pe care Guvernul mi-a acordat-o. Am traversat un an dificil, am avut de gestionat o situaţie cu care nu ne-am confruntat până acum, dar, cu sprijinul întregului colectiv al Instituţiei Prefectului, consider că am reuşit să ne achităm de obligaţiile care ne-au revenit.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Vreau să-i mulţumesc domnului Paulescu pentru întreaga activitate pe care a desfăşurat-o în funcţia de subprefect şi sunt încrezător că vom avea o colaborare la fel de bună cu noul subprefect al judeţului, domnul Plujar”.

Cristian Gâfu nu a uitat nici de colegii din instituție, cărora le mulțumește pentru eforturile depuse în această perioadă, pentru orele suplimentare petrecute la birou sau pe teren, exprimându-și convingerea că situaţia generată de pandemie va fi gestionată din ce în ce mai bine şi că, odată cu avansarea campaniei de vaccinare, „lucrurile vor reveni la normal şi instituţia noastră va putea să se concentreze şi pe celelalte probleme cu care se confruntă judeţul nostru, probleme care, pe alocuri, au trecut în plan secundar în contextul actual”, mai spune Cristian Gâfu.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/