Ce priorități are noul subprefect de Caraș-Severin, Andrei Plujar?

Andrei Plujar a preluat de astăzi atribuțiile de subprefect al județului Caraș-Severin. Numirea sa a fost făcută miercuri, în ședința Guvernului, atunci când s-a decis și eliberarea din funcție a lui Anton Paulescu. Președintele USR a anunțat care sunt prioritățile sale din postura de subprefect.

Andrei Plujar este de astăzi subprefect de Caraș-Severin, singurul pe care îl are județul deocamdată. Acesta a declarat că se simte onorat de numirea în funcție, considerând că este o responsabilitate mare, pe care însă este pregătit să și-o asume, dedicându-și toată priceperea, competențele și întreaga energie pentru a-și îndeplini atribuțiile în fața cetățenilor.

Plujar a vorbit și despre prioritățile pe care și le-a stabilit începând de astăzi: transparența, corectitudinea și digitalizarea administrației și a instituțiilor din subordine. „În activitatea mea voi pune accent pe aplicarea programului de guvernare la nivelul județului Caraș-Severin, o prioritate pentru reformele începute fiind profesionalizarea și depolitizarea administrației publice. De asemenea, îmi doresc o cooperare foarte bună cu toate organele administrației publice locale, indiferent de culoarea politică, pentru că interesul cetățeanului este cel care trebuie sa primeze”.

leader board 728 x 90 px

Noul subprefect de Caraș-Severin promite că va fi la dispoziția cetățenilor din județ, cu care își dorește un dialog permanent.