Se agită apele! „Ponta și Mocioalcă adoptă o strategie complet greșită! Mai mult agasează pe toată lumea”

Mesajul de încurajare al lui Victor Ponta în Caraș-Severin și mai ales la Oțelu Roșu este unul hazardat, este de părere primarul orașului, Luca Mălăiescu. Nu Ponta, Mocioalcă sau Mălăiescu câștigă Primăria Oțelu Roșu, ci doar cetățenii orașului pot decide prin vot pe cine vor la cârma orașului începând din 2020.

Prezent ieri pe Valea Bistrei, președintele Pro România, însoțit de secretarul general al partidului, proaspăt plecat de la PSD, deputatul Ion Mocioalcă, a declarat celor prezenți că la Oțelu Roșu își dorește să câștige alegerile locale cu sau fără Luca Mălăiescu, însă Ion Mocioalcă a accentuat ideea că ar fi de preferat cu Luca Mălăiescu din partea Pro România, ceea ce ar însemna ca Luca Mălăiescu, vicepreședinte PSD Caraș-Severin, să părăsească și el corabia pentru Pro România.


„Oamenii vor decide primarul la alegerile locale, nicidecum Victor Ponta, Ion Mocioalcă sau Luca Mălăiescu. Dacă domnul Ponta este atât de sigur că va câștiga Pro România în 2020, primul test va fi la europarlamentare în mai 2019, la Oțelu Roșu și nu numai. Mie personal emoțiile nu mi le pot da decât cetățenii, electoratul din Oțelu, nu un partid anume. Dacă cetățenii consideră că Luca Mălăiescu este un primar bun, cu siguranță voi câștiga și ca și independent, nu neapărat din partea unui partid”, a menționat Luca Mălăiescu.

Edilul orașului a mai precizat că de la Oțelu Roșu în sala Pro România s-au aflat 4 persoane, printre care și viceprimarul Dragoș Enache, care nu ar fi trebuit să fie prezent, în opinia sa:

„Mulți au fost de pe Valea Bistrei, singura persoană mai cunoscută a fost fiul primarului de la Marga, Alex Beg, care a plecat recent din PSD. Oricum, strategia Pro România, a celor doi – Victor Ponta și Ion Mocioalcă – este o strategie greșită. Ca să facă atâta alarmă cine pleacă, cine nu cred că este complet greșit și, mai mult, agasează pe toată lumea. Personal sunt membru PSD și rămân în PSD. Am rămas surprins că viceprimarul Enache a fost la această întâlnire. L-am sunat pe Dragoș și l-am certat pentru prezența lui lângă cei de la Pro România. El mi-a comunicat că a venit domnul deputat Spânu la primărie și l-a rugat să-i arate sediul și a rămas la întâlnire ca să-l urmărească pe Ponta. Din punctul meu de vedere, am văzut că a rămas în sediu, nicidecum că a fost doar la ușă să-l asculte pe liderul Pro România”, a mai adăugat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.