La nivel de promisiuni, anul sună bine! Peste 100 de obiective de investiții la Primăria Lugoj

Agenda de lucru a municipalității lugojene va fi una încărcată în acest an, autoritățile locale pregătind un program ambițios de investiții, cu peste 100 de obiective.

Executivul Primăriei Lugoj a precizat, prin vocea primarului Francisc Boldea, că, pe lângă investițiile începute în 2018 sau licitate chiar la sfârșitul lui 2017 și aflate încă în derulare, vor fi deschise șantiere noi. Asta după ce, în luna decembrie a anului trecut, a fost creionat proiectul de buget pe anul 2019.


„Fiecare compartiment, birou sau serviciu din cadrul Primăriei Lugoj a venit cu propuneri, având în primul rând prioritate investițiile aflate în lucru, apoi planificarea altora noi. Ca în fiecare an avem un excedent bugetar, care va fi prevăzut, în cea mai mare parte, pentru investiții în dezvoltarea orașului. Prioritate la noul buget local o vor avea proiectele de investiții, unul dintre cele mai importante fiind realizarea unui nou pod peste râul Timiș, în centrul Lugojului”, a spus Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Administrația lugojeană speră să poată finaliza ștrandul și bazinul acoperit, două investiții care trenează de mai mulți ani și care sunt extrem de așteptate și de către locuitorii orașului. Bugetul Municipiului Lugoj este programat a fi supus spre aprobare în prima decadă a lunii februarie, însă totul depinde de aprobarea bugetului național și a celui județean.